divendres, 28 de novembre de 2008

REUNIÓ ANUAL DE FAMÍLIES


El passat dissabte dia 22 de novembre es va celebrar la reunió de famílies que organitza cada any el centre ocupacional de Calldetenes.
La reunió d’enguany es va dur a terme a la Fundació Mil·lenari de Vic a les 11 del matí. A la reunió hi van ser convidades les 79 persones que assisteixen diàriament al centre així com els seus familiars, tutors, educadors de la llar on resideixen,... També hi van assistir tots els professionals del centre ocupacional.
La trobada es va organitzar en dues parts. A la primera es van exposar diferents qüestions relacionades amb l’entitat: obres al centre ocupacional, trasllat dels Serveis centrals, Eina i CAR a les noves instal·lacions del carrer Sot dels Pradals, nous habitatges per al programa d’autonomia a la pròpia llar i la signatura del conveni amb l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló per la cessió de 2 pisos a la població.

La segona part, més participativa, va consistir en una exposició de les diverses activitats i productes que es realitzen al centre ocupacional (quadres, sabó, espelmes, hort, mosaic, bijuteria, enquadernació...). Es van organitzar un seguit de taules, on s’exposaven els productes i els processos d’elaboració d’aquests. En aquesta ocasió van ser les persones que fan l’activitat al centre les que amb el suport dels professionals van explicar la seva experiència a la resta dels familiars i companys.
La participació en la reunió d’enguany va ser molt alta amb la presència de més d’un centenar de persones. Els professionals del centre i les persones ateses, així com els seus familiars i tutors en van fer una valoració global molt positiva.