dilluns, 2 de juny del 2008

EINA A INCORPORA

Una part dels membres de l’equip Incorpora Barcelona Nord, a l’Estació d’Atocha, abans d’agafar l’AVE que els retornaria a casa.
El passat 29 i 30 de maig Sant Tomàs, de la mà del servei Eina, va assistir a Madrid a les jornades “I Premis Incorpora” organitzat per l’obra social “La Caixa” dins el programa sobre inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social. En concret, hi van assistir en Ricard Aceves , la Montse Coll i l’Anna Gutierrez, junt amb 7 persones més de les entitats que formen part del grup Incorpora Barcelona Nord: ADFO- Federació Ecom, Càritas de Vic, Creu Roja i Ampans.
Entre les diferents activitats de les jornades, es va voler donar un reconeixement social a les empreses que en l’àmbit de l’estat Espanyol més havien col·laborat en la inserció laboral durant el 2007. També es van portar a terme ponències i taules de debat sobre diferents temes com ara “el paper clau de l’insertor laboral” o “la complementarietat des del treball amb xarxa” . De totes les activitats cal destacar la conferència magistral que va pronunciar Santiago Álvarez de Mon titulada “ Talento y espíritu, las fuentes de energia humana”, on ens va fer reflexionar a tots sobre la importància dels valors en la nostra societat en relació a totes les persones que, per motius molt diferents, queden excloses socialment.

1 comentari:

Ayla ha dit...

i del CDIAP pèl tris-tras no han de dir res? ni bo ni dolent? per exemple que els superprofessionals que assisteixen no estan col·legiats, o que les lleis del pacient i els drets del menor els hi passen per alt, fent cas omís...