divendres, 18 d’abril del 2008

SINERGRUP PRESENT A LA FIRA FITTA

Marta Xatruch (responsable del servei d'integració laboral ) i Sandra Acosta (responsable de comunicació i qualitat), de Fundació Onada, a l'estand de FITTA.

Els dies 16 i 17 d’abril, i per tercer any consecutiu, l’Associació SINERGRUP, representada per la Fundació Privada Onada, va participar amb un stand doble a la Fira de la Formació i Treball (FITTA), organitzada per la CEPTA (Confederació empresarial de la província de Tarragona) al Palau de Fires i Congressos de Tarragona.

La participació de SINERGRUP, des de la primera edició en què va ser-hi present, ha tingut com a objectiu donar a conèixer el treball en xarxa de les 9 entitats que integren l'Associació, entre elles SANT TOMÀS, els serveis adreçats tant a les persones com a les empreses, la difusió d’ofertes de treball i la recollida de currículums.

La presència de SINERGRUP al certàmen FITTA ha estat possible gràcies al suport del Pacte de Santes Creus, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i està emmarcada dins del projecte de la Fundació Onada: Volem treballar. Ens ajudes?.