dijous, 25 d’octubre del 2018

Speed Dating del curs d’Eina “Venda i manipulació de productes frescos”


El dilluns 22 d’octubre es va dur a terme un “Speed Dating”, una sessió d’entrevistes ràpides, que va poder posar en contacte l’alumnat del curs de formació “Venda i manipulació de productes frescos” organitzat per Eina, el centre de formació i inserció laboral de Sant Tomàs, en el marc del programa Incorpora de la Fundació bancària “la Caixa”, amb empreses del sector de la carn i fleques de la comarca.

Hi van participar representats de 10 empreses i tècnics de selecció de la comarca. Durant les 3 hores de durada, els i les alumnes van poder exposar les seves candidatures a les diferents empreses, i aquestes els van plantejar les seves ofertes laborals. D’aquesta trobada en van sorgir 12 llocs de pràctiques amb possibilitat de contractació. 

Tant les empreses com els alumnes van valorar molt positivament la iniciativa. Les tècniques d’Eina també valoren molt positivament la sessió i consideren que seria convenient repetir-la en un futur per a aquest i altres dels cursos que s’organitzen des del centre de formació i inserció laboral de Sant Tomàs.