dimarts, 9 d’octubre del 2018

Jocs Special Olympics 2018, una experiència inoblidable


Els esportistes de Sant Tomàs tornen a casa amb medalles de participació, i amb medalles d’or i plata en natació, de plata en bàsquet i de plata i bronze en futbol 

Els Jocs Special Olympics 2018 de La Seu d’Urgell i Andorra la Vella van acabar aquest diumenge i els esportistes de Sant Tomàs van tornar a casa molt contents de l’experiència, que mai no oblidaran. Han estat uns dies molt intensos i emotius, i tots s’ho van passar d’allò més bé compartint aquesta vivència amb els 1.500 esportistes que hi van participar.

A més de l’experiència, els esportistes del Club CAR de Sant Tomàs van fer un molt bon paper i van aconseguir resultats molt meritoris. Tots van tornar a casa amb medalles de participació, i molts d’ells també amb medalles d’or, plata i bronze.



En els esports individuals, cal destacar les medalles aconseguides en natació: 6 medalles d’or i 1 de plata. En categoria femenina, Imma Campdelacreu va aconseguir 2 medalles d’or en les especialitats de 25 metres braça i 25 metres crol. I Anna Pueyo va guanyar la medalla d’or en els 50 metres crol i va tenir medalla de participació en els 25 metres esquena.

En categoria masculina, en Joan Mateu va guanyar 2 medalles d’or en els 50 metres crol i en els 50 metres braça. L’Enric Campdelacreu va guanyar la medalla d’or en els 25 metres crol i i va tenir medalla de participació en l’especialitat de 25 metres esquena. I en David Cluselles va guanyar la medalla de plata en els 25 metres braça i va tenir medalla de participació en els 25 metres papallona. Els entrenadors que els acompanyaven van ser en Carlos i la Tamar.


Pel que fa al bàdminton, els tres esportistes del Club CAR que competien van aconseguir medalla de participació: la Sílvia Tuneu va quedar en quart lloc, la Marta Verdaguer en cinquè i en Sergi Voltà va ser sisè. La seva monitora va ser la Berta Fontanet.


Pel que fa als esports d’equip, en bàsquet el Club CAR-Club Bàsquet Vic va quedar subcampió i es va endur la medalla de plata. Els esportistes que integren l’equip són Xevi Casellas, Sergi González, Paco i Alberto Martin, Núria Molas, Elisabet Montilla, Ivet Ramirez i Sílvia Sallent, i l’entrenador és en Pol Quílez. 


En futbol, el Club CAR-UE Tona va quedar subcampió i va aconseguir la medalla de plata i el Club CAR-AEC Manlleu va quedar en tercer lloc i va guanyar la medalla de bronze.

L’equip del Club CAR-UE Tona el formen Roger Malavé, Àlex Masoliver, Joan Perelló, Àlex Tarter, Jaume Vila, Albert Vilardell i Kamal El Yachou. I l’entrenador és Toni Canet. I l’equip del Club CAR-AEC Manlleu l’integren Quico Castro, Joan Cunill, Joan Manel Guerrero, David Martínez, Jordi Martínez, Anna Molina, Quico Riera, i els entrenadors són en Marc Llobera i l'Aleix Creixans.



Pel que fa a l’hoquei interior, el Club CAR-Patí Voltregà va quedar en 4t lloc i es va endur medalla de participació. L’equip està format per Carles Baucells. Albert Corominas, David Hernàndez, Anna i Laura Molas, Arnau Oriol Gil Sayol, Marta Vaqué i Arnau Vila. I les entrenadores són l’Arcangela Clemente i la Susanna Azaustre.


I en petanca, els dos equips de Sant Tomàs que participaven van aconseguir medalles de participació. L’equip Omega, format per Josep Maria Planàs, Miquel Ramon i Jordi Viñas, va quedar en quart lloc. I l’equip Lambda, format per Jordi Franquesa i Toni Soler (amb la baixa d’última hora d’en Josep Maria Sanglas per malaltia) va quedar en cinquè lloc. Els entrenadors de petanca són l’Eloi Garcia i en Jordi Tió.

Volem fer un agraïment molt especial a monitors i voluntaris que han acompanyat els esportistes als Special Olympics i que durant l'any fan possible cada setmana els entrenaments del Club CAR!

Els esportistes de Sant Tomàs ja esperen amb il·lusió la propera edició! Enhorabona a tots, sou uns campions!!