dilluns, 29 d’octubre de 2018

Sant Tomàs fa una crida per trobar voluntaris pel servei de lleure i esport Club CAR

El servei de lleure i esport Club CAR de Sant Tomàs busca voluntaris per donar suport durant els entrenaments de futbol, bàsquet, bàdminton, tenis taula, hoquei adaptat i petanca de tota la temporada.


Concretament es busca:

Futbol - Un voluntari per donar suport als entrenaments de futbol 5 (esportistes de 20 a 30 anys) els dijous de 18 a 19 h al pavelló de Sant Tomàs a Calldetenes.

Bàsquet - Un voluntari per donar suport als entrenament de bàsquet (esportistes de 30 a 50 anys) els dissabtes de 15.30 a 17 h al pavelló de Vic i a alguna competició a Barcelona.

Hoquei adaptat (sense patins) - Un voluntari per donar suport als entrenaments d'hoquei adaptat (esportistes de 20 a 30 anys) els dissabtes d'11 a 13 h al pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà.

Tenis taula - Un voluntari per donar suport als entrenaments de tenis taula els dijous de les 18.45 a les 20 h al pavelló del Castell d'en Planes de Vic.

Bàdminton - Un voluntari per donar suport als entrenaments de bàdminton els dissabtes de 16 a 18 h al pavelló de Sant Tomàs a Calldetenes.

Petanca - Un voluntari per donar suport als entrenaments de petanca 2 dissabtes al mes de 15.30 a 17 h a la zona esportiva de Vic i 2 cops al mes a les competicions de Barcelona.


El Club CAR, que va atendre 280 persones l'any passat, ofereix a les persones amb discapacitat intel·lectual l'oportunitat de practicar esport segons les preferències de cada persona en entorns propers i comunitaris, fomentant vincles i assegurant un creixement i desenvolupament personal de la persona atesa.

Si t'agrada l'esport i tens ganes de passar-ho bé, apunta't i sigues voluntari de Sant Tomàs!

Apunta't a voluntaris@santtomas.cat