dilluns, 29 d’octubre del 2018

Sant Tomàs i la Fundació Josep Comas i Puigcercós renoven el conveni de col·laboració


El president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, i el president de la Fundació Josep Comas Puigcercós, Alfred Verdaguer, han signat aquest matí la renovació del conveni de col·laboració entre totes dues entitats, que van signar per primer cop amb motiu del 50è aniversari de Sant Tomàs. Cal dir que la col·laboració es portava a terme des de ja fa uns anys.

La renovació del conveni manté el marc de col·laboració entre ambdues entitats, que va formalitzar la col·laboració que ja es portava a terme de fa anys, amb l’objectiu de complir els objectius principals de les dues organitzacions i treballar pel desenvolupament de projectes que garanteixin un millor benestar per les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca d'Osona.

Alfred Verdaguer, president de la Fundació Josep Comas i Puigcercós,
i Toni Ramírez, president de Sant Tomàs

Així, la Fundació Josep Comas ofereix revisions optomètriques i audiològiques a les persones usuàries del Centre Ocupacional i dels serveis Residencial i d'Habitatge de Sant Tomàs, així com finança material tècnic i de suport per potenciar l'autonomia de les persones ateses principalment al Centre Riudeperes, com ara una hamaca per la banyera o un arnès d’higiene, entre d’altres.

La Fundació Josep Comas és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu atendre i facilitar gratuïtament a totes les persones possibles mancades de recursos en els sectors de l'òptica, l'ortopèdia i l'audiologia.