dijous, 23 de febrer del 2017

Xerrada sobre voluntariat amb motiu dels 50 anys de Sant Tomàs

El dimecres 22 de febrer es va fer la xerrada sobre voluntariat “Com ser feliç fent feliç els altres” dins el marc dels actes del 50 aniversari de l’Associació Sant Tomàs. Va anar a càrrec de Jordi Molas, coordinador de voluntariat de l’entitat, i es va fer al Centre Cívic Can Pau Raba de Vic.






L'acte anava adreçat especialment a persones amb ganes de realitzar activitats i compartir el seu temps amb els altres. En Jordi Molas va donar a conèixer als assistents el servei de voluntariat de l’associació i va informar sobre en què consisteix la tasca del voluntari. En Jordi va explicar també que des de Sant Tomàs comptem amb una Aplicació de voluntariat pionera a tot l'Estat, que és una via molt còmoda per fer-se voluntari. L'App es pot descarregar tant per Android com per Ios.

En l'acte diferents voluntaris de Sant Tomàs van aportar el seu testimoni. Van explicar la seva experiència de primera mà, van destacar la satisfacció que els proporciona aquesta tasca i els beneficis que comporta tant per a ells com a voluntaris com per a les persones de l'entitat a qui acompanyen. 

Des de Sant Tomàs volem agrair la seva tasca a les persones voluntàries que durant aquests 50 han col·laborat amb nosaltres, i també volem animar a tothom a fer-se voluntari!