dimarts, 28 de febrer del 2017

Alumnes de l’escola Abat Oliba visiten el Centre Ocupacional de Calldetenes

Els alumnes de sisè de l’escola Abat Oliba de Sant Hipòlit de Voltregà van visitar el Centre Ocupacional de Calldetenes el passat dijous 23 de febrer.


Després d’una primera explicació sobre l’Associació Sant Tomàs i el Centre Ocupacional, els alumnes es van dividir en dos grups. Un grup va començar la visita per l’exterior, on un dels grups de jardineria els va ensenyar els bancals d’herbes aromàtiques, l’hivernacle, la zona de compostatge i les taules de cultiu entre d’altres. Un segon grup va començar la visita per l’interior, on van poder conèixer els diferents espais del centre i les diferents activitats que s’hi porten a terme, acompanyats de persones ateses.



Després de dinar, el grup que el matí havia fet la visita interior, va fer l’exterior i els que havien fet l’exterior van visitar l’interior de les instal·lacions. A les quatre de la tarda ens vam acomiadar dels alumnes agraint-los molt la seva visita.


Des del Centre Ocupacional estem molt contents amb les visites d’escoles de la comarca que permet mostrar la nostra tasca diària als alumnes de tot Osona. Gràcies per la visita!