dimarts, 7 de febrer del 2017

S'inicia el projecte Singulars, Gent Molt Capaç

El 6 de febrer es va iniciar el projecte Gent Molt Capaç, gestionat per la Fundació Privada Tac Osona i Viver de Bell-lloc amb el suport de l'Associació Sant Tomàs.

Gent Molt Capaç ofereix formació dual en serveis industrials o jardineria i agricultura ecològica a 30 joves de la comarca d'Osona i del Vallès Oriental, persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental no ocupades i no integrades en els sistemes d'educació i formació.

L'objectiu és aconseguir una inserció laboral adaptada a cada persona, ideal l'itinerari personalitzat segons les necessitats i les capacitats de cadascú reforçant així l'ocupabilitat dels joves.

La formació dual combina l'aprenentatge teòric amb el pràctic a les instal·lacions de les entitats gestores i en empreses. Aquest sistema de formació juntament amb el suport i l'assessorament necessari vol ajudar als joves a adquirir el nivell de competències necessàries per aconseguir i mantenir un lloc de treball.

Aquest projecte ha estat subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l'Ordre TSF/289/2016.