dijous, 16 de febrer del 2017

Presentació de la nova etapa de la Fundació Tutelar L’Esguard

L'acte es farà el 24 de febrer a Vic en el marc d'una jornada sobre la tutela 


El divendres 24 de febrer es farà la presentació pública de la nova etapa de la Fundació Tutelar L’Esguard, en un acte presidit pel conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó, i pel president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca, que tindrà lloc a les 9 del matí a la Sala Sert de l’Edifici del Sucre de Vic.

La Fundació Tutelar L’Esguard va ser creada el 2009 per l’Associació Sant Tomàs i la Fundació Viver de Bell-lloc, per oferir serveis de tutela i altres figures de protecció a persones amb discapacitat intel·lectual a les comarques d’Osona i del Vallès Oriental. Aquest mes entren a formar part del patronat la Fundació Assistencial d'Osona (FADO) i Osonament. 

Representants de les quatre entitats del patronat explicaran la nova etapa de la Fundació Tutelar L’Esguard  en què també s’oferiran serveis de tutela a persones grans i a persones amb malaltia mental a Osona. Hi intervindran Jordi Roca, director general de FADO, Mercè Generó, gerent d’Osonament, Carlos Sopeña, gerent de la Fundació Viver de Bell-lloc, i Ricard Aceves, gerent de l’Associació Sant Tomàs.

La presentació es farà en el marc de la jornada organitzada per la Fundació Tutelar L’Esguard i el Consell Comarcal d’Osona titulada “El món de la tutela i altres figures jurídiques”, adreçada a professionals que treballen amb persones i famílies susceptibles de necessitar acompanyament, orientació i assessorament en processos de tutela. Hi intervindran Joan Marsal, magistrat del Jutjat de primera instància de Girona, M. Àngels Betriu coordinadora en matèria de tuteles i d’atenció precoç de la Generalitat, i Roser Masgrau, responsable de l’Àrea Social de la Fundació Tutelar L’Esguard.





Podeu consultar el programa de la jornada aquí i per confirmar l'assistència ho podeu fer en aquest enllaç