divendres, 13 de novembre del 2020

Els productes de Nadal de Sant Tomàs ja es poden comprar a la botiga online


Els productes de Nadal de la Fundació Sant Tomàs ja estan disponibles a la nova botiga online: els objectes d’artesania social especialment pensats per les dates nadalenques, els lots de Nadal i els torrons, els bombons, la xocolata...

En l’apartat Artesania de la botiga online s’hi poden trobar els productes de Mà a mà que elaboren les persones del Centre Ocupacional especialment pensats per les festes de Nadal: postals de Nadal, objectes per guarnir l’arbre (cors de feltre o petits tions), i una bona colla d’obsequis per als éssers estimats, ja siguin joies, bijuteria o complements (collarets, arracades, moneders...), objectes de papereria (llibretes diverses, punts de llibre, àlbums de fotos), per decorar la llar (gerros, un portaclauers, uns estalvis, argolles pels tovallons...), per la cura personal (sabó, un coixí terapèutic, bombes de sals de bany florals), per als amants del vi (un pack regal de vins amb bossa de cotó), etc.


En l’apartat Xocolata s’hi poden trobar tot tipus de productes artesans de qualitat elaborats per les persones ateses a l’entitat a l’obrador de Calldetenes, que són ideals per les festes de Nadal: l’original calendari d’advent, el torró de Sant Tomàs (de tres tipus: de neules, de cava i de cítrics), els bombons (en diferents formats de caixa: de 4, 9 o 16 unitats), les trufes de rom, els petits fours i els diferents tipus de rajoles de xocolata satisfaran els paladars més exigents.


I en l'apartat de Lots de Nadal es poden comprar 7 tipus diferents de lots socials, perquè s'ajustin a tots els gustos i pressupostos. Tots contenen productes artesans de qualitat de l’obrador de Sant Tomàs i altres productes elaborats per entitats socials de tot Catalunya, en el marc del grup Créixer, com ara vins i caves, galetes, fruits secs, olives, etc. 


Els lots socials són un obsequi amb valor afegit, adreçat tant a empreses i organitzacions que vulguin posar en valor la fidelitat dels seus clients o la implicació i l’esforç dels seus treballadors com a tothom que vulgui tenir un detall amb les persones estimades. Els lots es poden encarregar fins al 30 de novembre.

Les compres online que es facin a la botiga de Sant Tomàs es poden rebre a casa, amb despeses d'enviament, o bé es poden recollir de manera gratuïta al Centre Ocupacional de Calldetenes.