dilluns, 26 d’octubre del 2020

Ja disponibles els lots socials de Sant Tomàs per aquest Nadal

Sant Tomàs ja té a disposició de tothom que ho desitgi els seus lots de Nadal 100% socials, un obsequi amb valor afegit. 

Aquest Nadal, després de tot el que ens ha tocat viure i enmig de la situació excepcional que encara ens acompanyarà un temps, és el moment de tenir un detall especial amb les persones que estimem o, en el cas d'empreses i organitzacions, de posar en valor la fidelitat dels clients i la implicació i esforç dels treballadors. I què millor que fer-ho amb un obsequi excepcional com és un lot de Nadal d'una entitat social com la nostra? 


Els lots de Nadal de Sant Tomàs contenen productes artesans de qualitat. Hi ha de diferents tipus de lots, perquè puguin ajustar-se a tots els gustos i pressupostos. 

Als lots hi trobareu, d'una banda, els productes de xocolata elaborats amb molta cura per part de persones de la nostra entitat a l'obrador de Calldetenes (torrons, bombons, xocolata, petits fours...), recentment ampliat per poder augmentar la producció gràcies a la bona acollida que té. I, d'altra banda, als lots també s'hi poden trobar altres productes artesanals elaborats per entitats socials de tot Catalunya, en el marc del grup Créixer, com ara vins i caves, galetes, fruits secs, olives, etc. 


En aquest enllaç es pot consultar el catàleg amb totes les opcions de lots de Nadal. 


Esperem que us agradin i que trobeu el del vostre gust!