divendres, 6 de novembre del 2020

Sant Tomàs posa en funcionament una nova botiga online

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la nova botiga online de Sant Tomàs, que ja està operativa a Internet des d'avui, on podreu comprar còmodament des de casa tot allò que elaboren les persones de la nostra entitat, una sèrie de productes que posen en valor les seves capacitats. 


A la Botiga de Sant Tomàs hi podreu trobar de manera àgil tots els productes que fem, en tres apartats: Artesania, Xocolata i Lots de Nadal. Dins de cadascun hi ha diferents categories. Per exemple, a Artesania hi trobareu els diferents objectes d'artesania social elaborats per les persones del Centre Ocupacional, agrupats en les categories següents: bijuteria i complements, joieria, decoració llar, tèxtil, papereria o packs de regal. 

En l'apartat Xocolata hi trobareu tots els productes de xocolata artesana que elaborem amb molta cura a l'obrador de Calldetenes: els diferents tipus de rajoles, els torrons, els bombons i els detalls de xocolata.


I en l'apartat de Lots de Nadal s'hi poden trobar 7 lots socials diferents, perquè s'ajustin a tots els gustos i pressupostos. Tots contenen productes artesans de qualitat del nostre obrador i d'entitats socials com la nostra d'arreu del país.

Les compres online es poden rebre a domicili, amb despeses d'enviament, o bé es poden recollir de manera gratuïta al Centre Ocupacional de Calldetenes.

Esperem que la nova botiga online us agradi  i que us animeu a comprar-hi! 

Per accedir-hi, cliqueu botiga.santtomas.cat