dimecres, 25 de novembre del 2020

El 2 de desembre, xerrada online sobre com ajudar els familiars a gestionar les emocions

El dimecres 2 de desembre, de 18 a 20 hores, Sant Tomàs convoca totes les famílies vinculades a l’entitat a la xerrada online “Com ajudar els teus familiars a gestionar les emocions”, que anirà a càrrec de la psicòloga Silvia Picón.

La sessió s’organitza des del Servei d'Atenció a Famílies i Demandes (SAFD) amb el suport de Dincat, i es fa coincidir amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (que se celebra l'endemà 3 desembre). A causa de la situació per la pandèmia de la COVID-19 no es podrà fer presencial sinó que es farà a través d'una plataforma online. 

La xerrada tractarà sobre com gestionar les emocions, que formen part de la nostra vida i ens ajuden a desenvolupar-nos, a conviure, a créixer, aprendre i relacionar-nos. També poden ser confuses i una font de patiment o problemes conductuals si no podem entendre-les i gestionar-les. 


No us podeu perdre la sessió si voleu aprendre de quina manera podem, com a pares, germans, avis, tiets o persones de suport, acompanyar i donar suport als nostres familiars per tal que puguin desenvolupar-se emocionalment en la convivència amb ells mateixos, i amb el seu entorn.

Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia enviant un missatge al SAFD: safd@santtomas.cat, i rebreu l’enllaç per connectar-vos a la xerrada.

La professional que impartirà la sessió, Silvia Picón, és psicòloga psicoterapeuta especialista en trauma, formadora i facilitadora del desenvolupament personal i professional de les persones i organitzacions. Compta amb experiència en treball amb famílies, infància, adults i grups.

Esperem que la xerrada sigui del vostre interès i que us sigui ben útil!