dimarts, 10 de novembre del 2020

Ja disponible el nou calendari d'advent de Sant Tomàs!

Ara que s'acosta Nadal, ja es pot comprar a la botiga online de Sant Tomàs el nou calendari d'advent 2020, que per segon any consecutiu ens endolcirà els dies previs a aquesta festa tan assenyalada. Totes les persones de l'entitat que han intervingut en la seva elaboració s'ho han passat molt bé fent-lo i estan molt contentes de poder-vos-el presentar.

Com podreu comprovar, no és un producte qualsevol. Té un format gran i vistós amb un bonic disseny creat per les persones de l'estudi d'art i disseny Autentic.cat de Sant Tomàs, i conté 24 peces de xocolata de qualitat, negra, blanca o amb llet, amagades darrere de cadascuna de les seves finestres, totes elles elaborades amb molta cura per les persones de la nostra entitat a l'obrador de xocolata artesana de Calldetenes. Amb l'elaboració de productes com aquest, les persones ateses a Sant Tomàs poden mostrar les seves capacitats i habilitats i els aporta benestar emocional, els fa sentir útils i partícips d'un projecte molt especial.

 

Esperem que el nostre calendari d'advent solidari us agradi. Animeu-vos a comprar-lo per casa vostra o per obsequiar per aquelles persones especials a la vostra vida. Té un preu de 11 euros, i comprant-lo ens ajudeu a finançar la nostra acció social i els diferents projectes que duem a terme a Sant Tomàs per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.