dimecres, 14 d’octubre del 2020

Les persones del Centre Ocupacional s'atenen en diferents espais

Aquest setembre el Centre Ocupacional Sant Tomàs ha reprès l’activitat atenent les persones en diferents espais, per poder mantenir grups bombolla reduïts i assegurar d’aquesta manera una bona atenció amb condicions de seguretat per evitar contagis de la COVID-19. 

A banda de les instal·lacions del Centre Ocupacional a Calldetenes i a Manlleu, i del Centre Cívic Santa Anna de Vic, també s’atén un grup de persones al pavelló de Manlleu, gràcies a l’espai cedit per l’Ajuntament d’aquesta població des del juny. 


En dependències del patronat d’Esports de Vic al Mas Osona i a l'edifici de la Farinera, Centre d'Arts Visuals de Vic, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vic, s’atenen diferents grups de persones residents a les llars Clarella de Vic.


A Tona, gràcies al suport del seu Ajuntament, s’atén un grup de persones d’aquesta població a l’Espai Muriel Casals de Tona. Aquestes persones s’involucren en la gestió i en la dinamització de l’espai i col·laboren amb altres entitats del poble.


Tots els grups atesos han fet un munt d’activitats com ara caminades, ioga, jocs, manualitats, activitats laborals, etc.