dijous, 11 de juny del 2020

Vídeo del cinquè i darrer programa "Dimarts actius amb Sant Tomàs"

Aquest dimarts passat El 9 TV va emetre el programa "Cuinem!", el cinquè i darrer programa dels "Dimarts actius amb Sant Tomàs", l'espai televisiu setmanal creat per Sant Tomàs que durant cinc setmanes ha ofert als espectadors activitats interessants pels dies de confinament a causa del coronavirus.

Si no vau poder veure aquesta emissió, us deixem el vídeo del programa. El programa "Cuinem!" és presentat per en Jordi Parareda, cap de cuina de La Cuina de Sant Tomàs. En aquesta ocasió, la proposta és preparar tres receptes saludables a base de llegums. Aquest darrer programa gràcies a la col·laboració de l'Agrupació de Sords de Vic i Comarca compta amb traducció simultània al llenguatge de signes, a càrrec de la Judit Ferrerons.


Si en voleu veure la reemissió a la televisió, El 9 TV la farà dissabte a les 9 del matí i a les 17.30 hores.

Estem molt contents de l'acollida que ha tingut "Dimarts actius amb Sant Tomàs", ja que ens consta que l'han seguit moltes persones, tant vinculades a la nostra entitat com no. Com que ja ens comencem a desconfinar, deixem aquí aquesta proposta que ha estat molt engrescadora.

"Dimarts actius amb Sant Tomàs" ha estat possible gràcies al treball en equip de diferents professionals de l'entitat a qui volem agrair la seva col·laboració i implicació, i en la producció tècnica volem agrair especialment la tasca del company Pep Vila.

I novament també volem donar les gràcies a El 9 TV per la seva col·laboració!