dimarts, 16 de juny del 2020

Inserció laboral durant el confinament

Durant aquestes setmanes de confinament Eina, el centre de formació i inserció laboral de Sant Tomàs, ha aconseguit una inserció laboral. El mes de maig, l'Íngrid ha començat a treballar a la Residència els Saits de Vic fent tasques de suport al menjador i a la bugaderia, i de feina no n’hi falta! Actualment a la Residència Saits hi treballen 2 persones més a través d’Eina, la Mariona, que realitza tasques d’ajudant administrativa, i la Raquel, que treballa en el servei de menjador.


Durant aquests mesos, des d’Eina s'ha continuat la formació on line amb els 5 cursos que s’estaven duent a terme, i aquesta setmana s'han reprès presencialment de manera esglaonada, adaptant les sessions a les directrius de seguretat que requereix la nova situació, en aules adaptades i amb horaris també adaptats.

També s'ha continuat fent el seguiment i suport a les 108 persones que treballen en  diferents empreses de la comarca. Algunes d’elles han tingut un ERTO, però actualment un 75% ja estan treballant i ja hi ha previstes noves reincorporacions les pròximes setmanes. També s’han concretat les pràctiques de dues persones a Norauto i al centre Residencial el Nadal.