dilluns, 15 de juny del 2020

El Centre Ocupacional i Eina han reobert avui el serveis presencials

Avui han pogut reobrir de manera presencial alguns dels serveis de Sant Tomàs, després de la situació viscuda pel coronavirus, com ara el Centre Ocupacional i el centre de formació i inserció laboral Eina.

Pel que fa a Eina, avui s'han reprès els cursos de formació de manera presencial, també observant les mesures necessàries per fer-ho amb totes les garanties de seguretat. Durant el confinament els alunes han pogut anar seguint la formació online, però avui finament han pogut retrobar en persona els companys i les professores.


Pel que fa a les persones ateses al Centre Ocupacional de Calldetenes, avui s'han pogut retrobar i començar a fer diferents activitats en les condicions de seguretat adequades. Tothom ha estat molt content de la nova experiència.


També ha reprès l'activitat el grup de persones ateses al Centre Cívic Santa Anna de Vic, amb activitats de formació i caminades.


I com ja vam informar, com que de moment no funciona el servei de transport ni el de menjador, per poder oferir una atenció a persones de Manlleu i de Centelles, i les seves àrees d'influència, avui s'ha començat a atendre un grup al pavelló municipal de Manlleu i un altre a l'escola d'adults de Centelles. Tothom ha estat ben content de poder reprendre de mica en mica l'activitat en les condicions de seguretat adequades. Han fet caminades, formació en prevenció i higiene, manualitats, etc.