dilluns, 29 de juny del 2020

L'Eloi Collell, vinculat a Eina de Sant Tomàs, estrena un programa a TV3

L'Eloi Collell, persona vinculada al centre de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs, s'estrena aquest dimecres, 1 de juliol, com a presentador del programa de TV3 titulat "Per què volen els avions?".

En aquest programa, una producció de TV3 en col·laboració amb la productora osonenca La Kaseta Idees Factory, l'Eloi, que és inquiet i curiós de mena, es pregunta coses sobre el món en què vivim que tothom es podria preguntar: des de per què volen els avions fins a per què riem, passant per què el futbol aixeca passions o per què ens emociona l'art...

Foto: Roger Sala
Al llarg dels diferents episodis, l'Eloi ens aporta la seva mirada sobre el món i la vida intentant trobar respostes de manera divertida, a través d'entrevistes amb gent ben diferent: el futbolista Xavi Hernàndez, la cuinera Carme Ruscalleda, els Catarres o en Peyu, en són alguns exemples. Ja veureu que ha rodat en llocs ben diferents, ben singulars i sovint acompanyant aquests personatges en les seves rutines diverses. Tot un repte i tota una experiència per l'Eloi, que és el primer presentador de Televisió de Catalunya amb síndrome de Down.

L’Eloi fa molts anys que està vinculat a Sant Tomàs, ja que ha estat alumne de l’escola l’Estel, esportista del Club CAR, on va començar la seva carrera esportiva practicant esports com la gimnàstica, l’hoquei i la natació, i ha guanyat moltíssimes medalles en competicions fins que el 2019 va deixar de competir. L'Eloi va ser alumne d'Eina i des del 2007 li fan l’acompanyament al seu lloc de treball a la Creu Roja de Vic.


Tot i que ja s'havia posat davant de la càmera en alguna ocasió, com per exemple pel documental sobre la seva experiència als Special Olympics, aquest és el primer programa de l'Eloi com a presentador. 


"Per què volen els avions?" s'estrena aquest dimecres a les 22.05 hores, després del Telenotícies Vespre. No us el perdeu!

Foto: Roger Sala


Mireu quin vídeo ens ha fet arribar a Sant Tomàs!