dimecres, 11 de març del 2020

Més de 100 persones a les reunions de famílies de Tac Osona

Els dimecres 27 de febrer i 4 de març es van celebrar les reunions de famílies de Tac Osona, al Centre Cívic de Santa Anna de Vic. Entre les dues sessions hi van assistir més de cent persones vinculades a les diferents seccions de l'empresa social (neteja, jardineria, VicVerd, cuina, serveis industrials, enclavaments).


El vicepresident de Sant Tomàs i representant de les famílies de Tac Osona, Bernat Prat, va agrair la participació a totes les famílies que van assistir a les reunions i les va animar a fer-se sòcies de l’entitat i a participar-hi activament.

Per la seva banda, Ricard Gorgals, director de l’àrea d’empresa social, va explicar la situació actual de Tac Osona i va fer un repàs dels projectes actuals i de futur que té el servei. Entre aquests projectes podem destacar el projecte de TEA, en què durant el 2019 s’han format professionals i monitors per poder millorar l’adaptació dels llocs de treball als treballadors i treballadores a qui s'ha detectat trets del trastorn de l'espectre autista. Aquest 2020 es vol fer un acompanyament al diagnòstic d’aquestes persones.


A la trobada també es van presentar els equips professionals i es va fer el retorn a grans trets dels resultats de les enquestes de satisfacció de les famílies realitzades l'any passat. Els resultats ampliats es faran arribar a les famílies pels canals de comunicació habituals.

Les reunions van finalitzar amb la intervenció de diverses famílies les quals van posar en valor la tasca de Tac Osona i van agrair a l’entitat tot el que es fa pels seus familiars.