divendres, 6 de març del 2020

Eina participa al programa Manlleu Fem Xarxa de Ràdio Manlleu

Ahir, dijous 5 de març, el centre de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs va participar en el programa Manlleu Fem Xarxa de Ràdio Manlleu.

Durant el programa, conduït ahir per la Lídia Molano, van intervenir l'Anna Gutiérrez, directora d'Eina, la Marta Clos, tècnica d'inserció i l'Imane Kouhli, persona vinculada al servei.


Al llarg de l'entrevista Gutiérrez i Clos van explicar com des del servei es facilita la formació necessària perquè les persones puguin millorar les seves competències, facilitant així, el seu accés al món laboral i tot l'acompanyament que es fa a l'empresa i a la persona perquè la inserció sigui un èxit. També, van destacar com a més d'inserir persones en el si de les organitzacions, les empreses poden col·laborar d'altres maneres amb el servei, oferint pràctiques, xerrades o visites a les empreses.

Finalment, les professionals d'Eina van agrair la confiança de totes aquelles companyies que tenen persones contractades a través del servei, les quals han fet possible que actualment siguin 109 les persones inserides, i van engrescar a les empreses a conèixer el servei i a apostar per la inserció.

Kouhli per la seva part va explicar l'oportunitat que ha estat per a ella poder accedir al lloc de treball que ocupa actualment i la independència que com a persona això li ha aportat.

Manlleu Fem Xarxa és el programa de l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu, on cada setmana parlen d'ofertes de feina, serveis, projectes, formació i les activitats més destacades que promouen el desenvolupament econòmic i social de Manlleu.

Podeu escoltar el programa sencer aquí: https://bit.ly/2PSc8Us