dimecres, 14 d’abril del 2021

Concurs de dibuix amb motiu dels 50 anys del Club CAR

S'ha convocat un concurs de dibuix amb motiu dels 50 anys del Club CAR, el servei de lleure i esport de Sant Tomàs, que s'afegeix a les altres accions programades aquest any per celebrar-ho, com ara xerrades online, entre elles amb els futbolistes germans Tenas, o amb la psicòloga Anna Gilabert, L’aniversari va ser el 2020 de Sant Tomàs, però a causa de la situació sanitària se'n va posposar la celebració fins enguany.

Totes les persones ateses a qualsevol servei de Sant Tomàs poden participar al concurs, presentant un dibuix que tracti sobre què és i què representa per ell o ella el Club CAR, i per fer-lo es pot pensar en alguna d’aquestes preguntes: què ha suposat per tu el Club CAR?, com et fa sentir el Club CAR?, com t’imagines una emoticona del Club CAR?, què és el que més t’agrada del Club CAR? (diversió, fer salut, l’amistat...).

El jurat que decidirà el dibuix guanyador i 2 finalistes d’entre totes les propostes rebudes estarà format per: Gerard Pujol, del Centre Ocupacional i guanyador del certamen artístic Balcó de les Arts 2020 de la Fundació Setba, Anna Freixas, responsable d’Autèntic.cat, l’estudi d’Art i Disseny de Sant Tomàs, Pilarín Bayés, ninotaire, Antoni Ramírez, president de Sant Tomàs i representant de les famílies del Club CAR, i Jordi Tió, responsable del Club CAR.

Els dibuixos es poden lliurar al servei on estigui vinculada la persona atesa fins al 31 de maig de 2021.

El veredicte es donarà a conèixer durant el mes de juny, i es lliurarà un premi en reconeixement a la persona guanyadora i a les dues persones finalistes.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Esperem que us animeu a participar!