dilluns, 12 d’abril del 2021

S'obre la presentació de candidatures pels representants de famílies que cal renovar a la junta

En la propera assemblea de l'Associació Sant Tomàs, que se celebrarà el dimecres 30 de juny, cal renovar cinc càrrecs dels òrgans de representació. Enguany cal elegir per votació els representants del CDIAP Tris Tras i CDI Espai Viu, Habitatge, Club CAR, Eina i Tac Osona a la Junta Directiva de l’Associació Sant Tomàs i al Patronat de la Fundació Sant Tomàs. Els representants dels familiars o tutors de les persones ateses per la resta de serveis es mantenen en el càrrec, ja que no s’ha exhaurit el termini pel qual foren escollits.

Per ser elector i candidat, de conformitat amb els estatuts de l’entitat, s’ha de ser soci actiu d’algun dels cinc serveis esmentats (pares, tutors o persones que tinguin al seu càrrec persones ateses en algun dels cinc serveis), tenir una antiguitat d’almenys 6 mesos i estar al corrent de pagament de la quota de soci. Els electors de cada servei escolliran en votació només el representant del seu servei.

Ja s'ha comunicat per carta o per correu electrònic als socis d'aquests serveis que si volen presentar candidatura per representar les famílies sòcies del CDIAP Tris Tras i CDI Espai Viu, Habitatge, Club CAR, Eina o Tac Osona a la junta i al patronat ho han de comunicar per escrit, preferentment per correu electrònic, al secretari de la junta (a.molas@santtomas.cat), adjuntant una breu biografia i informació electoral (màxim un full a doble cara) abans del dia 3 de maig a les 14 hores