dimarts, 13 d’abril del 2021

Aquest Sant Jordi, regala productes solidaris de Sant Tomàs!

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, Sant Tomàs posa a la venda tot un seguit de productes 100% socials, de xocolata i d'artesania Mà a mà, elaborats per les persones ateses, que són ideals per fer un obsequi a les persones estimades per celebrar la diada del llibre i la rosa!

Tots els productes es poden comprar per Internet a la botiga online de Sant Tomàs i també a Vic, a la botiga popup de la plaça Major, 38, que estarà oberta només els dies 22 i 23 d'abril.



Pel que fa a l'artesania, les novetats d'aquest Sant Jordi són nombroses: s'han elaborat unes boniques roses de roba, etiquetes per posar a les roses en dos formats, postals per fer arribar missatges especials, clauers amb una rosa de pell i clauers de llana, i, especialment pensats pels més menuts de la casa, un llibret per pintar amb personatges de la llegenda de Sant Jordi, i uns titelles i un teatret per representar la llegenda a casa. 






També podem obsequiar altres productes que ja fa anys que s'elaboren com ara els llapis amb una rosa, punts de llibre, simpàtics imants pintats a mà o pins i agulles de pit de roses vermelles o grogues. Tot un ventall d'opcions per fer un detall aquesta diada de Sant Jordi.





Pel que fa als productes elaborats a l'obrador de xocolata de Sant Tomàs, els més llaminers podran triar entre tastar les roses de xocolata blanca de color vermell o groc, les roses de xocolata negra, també vermelles o grogues, totes pintades a mà per les persones ateses, o les divertides piruletes, novetat d'aquest Sant Jordi, amb dibuixos fets per les persones ateses, de llibres i roses i amb missatges ben especials Per llepar-se'n els dits!