dimarts, 22 de setembre del 2020

Vacances del Club CAR a Arbúcies

Aquest estiu des del Club CAR, el servei de lleure de Sant Tomàs, s'han organitzat unes colònies diferents. A causa de la pandèmia de la Covid-19 el servei de vacances s'ha hagut de reinventar, a fi d'oferir uns dies de lleure, desconnexió i descans a totes aquelles persones que ho volguessin. 

Un total de 4 grups, amb 37 participants, 7 monitores i 4 voluntaris/es, han passat uns dies a la casa de colònies El Corral del Mataró, que es troba situada dins el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, al municipi d’Arbúcies, a la veïna comarca de la Selva. 

La seva situació privilegiada ha permès els participants poder fer moltes activitats a l'aire lliure; caminades, piscina, activitats esportives, dinàmiques, jocs, etc... I tot això s'ha fet seguint els protocols de seguretat marcats per la direcció general de Joventut del Govern de la Generalitat per prevenir contagis. 

Afortunadament, la pandèmia no ha impedit aquestes persones poder passar uns dies fora de casa, amb els amics i companys, gaudint del lleure que tan necessari és, i que tant s'ha trobat a faltar durant el confinament.