dijous, 17 de setembre del 2020

L'Assemblea de socis 2020 de Sant Tomàs es farà el 30 de setembre per videoconferència


El dimecres 30 de setembre de 2020 se celebrarà per videoconferència l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Socis 2020 de l’Associació Sant Tomàs-PARMO.

El juny passat la Junta va decidir posposar fins al setembre l'assemblea anual a causa de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19, amb l'esperança de poder-la fer presencialment. Però vista la situació actual de risc i seguint les directrius de l’administració, la Junta Directiva va acordar que l’Assemblea se celebri a distància, a fi de garantir la seguretat de tots els socis davant de la situació de risc per a la salut pública causada per la COVID-19 i a l’empara de la normativa vigent que faculta les associacions, fins al 31 de desembre de 2020, a celebrar remotament les reunions dels seus òrgans de govern encara que no ho contemplin els seus estatuts, sempre que es garanteixi la identificació dels assistents, la confidencialitat del vot, les intervencions en les deliberacions, i tot això en un àmbit comunicatiu de continuïtat.

Així doncs, s'ha convocat els socis de l'entitat a participar en una assemblea virtual que es farà el 30 de setembre a partir de les 19 hores. Per participar-hi, tant si es vol assistir a la reunió virtual com si es vol delegar el vot, cal registrar-te en aquest web i seguir les instruccions: assemblea.santtomas.cat

L’Assemblea començarà amb l'informe del president, la informació sobre el traspàs de serveis de l'Associació Sant Tomàs a la Fundació Sant Tomàs, la informació relativa al 2019, la presentació dels comptes del 2019 i del pressupost per al 2020, també s'exposarà la situació provocada per la Covid-19 i es votaran una sèrie de modificacions dels Estatuts. També es renovaran càrrecs de junta en representació de les famílies de l'Estel i del Centre Riudeperes, i de la societat civil.


Pàgina de benvinguda del web de l'Assemblea de Sant Tomàs 2020