divendres, 25 d’octubre del 2019

Reunió anual de famílies del Centre Ocupacional de Calldetenes

Dissabte 19 d’octubre es va celebrar la reunió anual de famílies del Centre Ocupacional Sant Tomàs de Calldetenes, a les mateixes instal·lacions del centre, amb la participació d'unes 150 persones. 


En primer lloc, la reunió va comptar amb la intervenció de la fisioterapeuta del centre, Gisela Parareda, que va fer una presentació sobre la promoció de la salut al centre i la seva importància. Es va presentar a les famílies quins aspectes de salut es treballen al centre i quines activitats es porten a terme per cuidar-la i millorar-la.

A continuació, es va passar el curtmetratge “I tu quin TOC tens?”, guardonat amb el primer premi al millor curtmetratge de la categoria d’entitats de l’edició 2018 del Festival Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona.


El grup de teatre del centre, anomenat el Jardí de les delícies, va presentar l’obra “Potser demà” en dues sessions i així va facilitar l’organització perquè les famílies poguessin trobar-se en espais més petits. 

Es va acabar la jornada amb un pica-pica servit per la Cuina de Sant Tomàs, per poder parlar tranquil·lament sobre els diferents temes tractats a la reunió. 

A més, hi va haver paradetes dels productes que s'elaboren al Centre Ocupacional: l'artesania social de Mà a mà i la xocolata artesana de l'obrador de Sant Tomàs.

Volem agrair l’assistència i participació de totes les famílies!