dilluns, 21 d’octubre del 2019

Esportistes del Club CAR participen al 29è Campionat de Catalunya d’atletisme adaptat a Tarragona


El diumenge 20 d’octubre set esportistes del Club CAR de Sant Tomàs han participat al 29è Campionat de Catalunya d’atletisme adaptat que s’ha celebrat a Tarragona, a l’Estadi Natàlia Rodríguez.


El campionat ha comptat amb la participació de més de 200 atletes amb discapacitat intel·lectual d’arreu de Catalunya. L’esdeveniment l’organitza la Federació ACELL i ha comptat amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona.




Els esportistes del Club CAR han competit en les disciplines de 100 i 200 metres llisos i salt de llargada. Els resultats que han aconseguit han estat: l’Anna Molina va ser la guanyadora de la cursa de 200 metres llisos i va quedar tercera classificada en la modalitat de salt de llargada; l’Anna Pueyo va vèncer en la cursa de 100 metres llisos i va ser la quarta classificada en salt de llargada; l’Albert Corominas va resultar guanyador de la cursa de 200 metres llisos i va ser tercer classificat en salt de llargada; en Jordi Martínez va quedar segon als 200 metres i quart en salt de llargada; en Daniel Montilla va quedar tercer a la cursa dels 100 metres i quart en salt de llargada; en Jaume Vila va ser tercer classificat en salt de llargada i quart als 100 metres, i l’Enric Campdelacreu va quedar quart als 100 metres i cinquè en salt de llargada.

A tots ells... moltes felicitats, campions!