dimarts, 16 de juliol del 2019

Els bombons de Sant Tomàs, a l’hotel Hilton Diagonal Mar de Barcelona

Bombons elaborats a l’obrador de Sant Tomàs es lliuren com a obsequi de cortesia a clients de l’hotel Hilton Diagonal Mar de Barcelona. Els hostes d’aquest emblemàtic hotel reben una caixeta amb els 4 bombons característics de Sant Tomàs, esfèrics i pintats a mà amb pinzellades de diferents colors.


El Hilton Diagonal Mar, un hotel amb un fort vincle amb la comunitat local, és client de Sant Tomàs des de fa uns mesos, i va voler introduir al seu establiment un producte social i artesà com són aquests bombons, elaborats un a un per persones ateses al Centre Ocupacional.

A més, en la festa de celebració del 100 aniversari de la cadena d’hotels Hilton, que es va fer el 29 de maig passat al Hilton Diagonal Mar de Barcelona, els més de 400 assistents van rebre com a obsequi una caixa de bombons de Sant Tomàs amb el número 100 de color blau, el color corporatiu de la cadena, i el logo del Hilton, per commemorar el centenari de la primera companyia internacional hotelera. Els bombons es van presentar en una caixeta amb un bonic llaç i una targeta amb una explicació de l’obrador de Sant Tomàs.

 

L’hotel Hilton Diagonal Mar va organitzar un gran esdeveniment per donar visibilitat a l’impacte positiu de la cadena Hilton al llarg d’un segle d’innovació, hospitalitat i compromís, el que ells anomenen “l’efecte Hilton”, que inclou el seu compromís amb la comunitat local, com és el cas de col·laboracions amb entitats socials com Sant Tomàs.