dilluns, 8 de juliol del 2019

El curtmetratge de Sant Tomàs “I tu, quin TOC tens?” es projectarà aquest divendres al Manlleu Film Festival 2019

El curtmetratge de Sant Tomàs “I tu, quin TOC tens?”,  interpretat i realitzat per persones del Centre Ocupacional, es projectarà aquest divendres, 12 de juliol, al festival internacional de cinema Manlleu Film Festival 2019, dins de la categoria de produccions de la comarca d'Osona. La projecció es farà a les 19 hores al Teatre Centre de Manlleu (Carrer del Pont, 9).


L’equip del vídeo “I tu, quin TOC tens?” està format per 23 persones, entre actors, actrius i equip de direcció. Aquest vídeo ha estat un projecte impulsat per les monitores del Centre Ocupacional Sant Tomàs Alba Monteagudo i Meritxell Molist, que també l’han codirigit, juntament amb Ricard Muné i Raül Masmitjà. 

El curt ja va guanyar el desembre passat el primer premi al millor curtmetratge de la categoria d’entitats del Festival Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona.

En la dissetena edició del Manlleu Film Festival, que es farà a la capital del Ter de l'11 al 14 de juliol. hi competiran 40 curtmetratges per endur-se el primer premi d’una de les tres categories (nacional, internacional i Osona).