dimarts, 19 de setembre del 2017

L'Arnau canta amb el grup Gossos a favor de l'escola inclusiva

El grup de música Gossos ha penjat a la seva pàgina de Facebook un vídeo a favor de l'escola inclusiva. El protagonista és l'Arnau Baulenas, un nen de 12 anys de Roda de Ter, amb discapacitat intel·lectual, que canta amb el grup manresà la seva famosa cançó "Corren".




L'Arnau ha fet tota la primària escolaritzat a l'escola ordinària, i aquest setembre ha iniciat ja la secundària. Això ha estat possible gràcies al seu propi esforç i a la determinació dels seus pares, molt implicats a Sant Tomàs (el seu pare va ser elegit  en la darrera assemblea membre de la junta i el patronat de Sant Tomàs com a representant de les famílies de Tris Tras i Espai Viu). I també gràcies a la feina dels mestres i professionals que l'han acompanyat i han confiat que era possible que tingués una escolarització el màxim de normalitzada.

En el vídeo, Gossos fa una crida en suport a totes aquelles famílies que també busquen la normalitat en l'escolarització dels seus fills amb necessitats especials, a tots els professionals que hi creuen i a les institucions perquè posin els mitjans perquè l'escola inclusiva sigui una autèntica realitat. 

Des de Sant Tomàs volem agrair a Gossos la seva crida a favor de l'escola inclusiva, per la qual fa molts anys que apostem. Des de l'escola l'Estel, a més de l'escolarització d'infants de 3 a 21 anys amb altes necessitats de suport, també es fa tota una feina de suport a la inclusió escolar en escoles de la comarca.

Felicitats, Arnau, per aquesta interpretació amb Gossos i molta sort en la nova etapa que comences a la secundària!

Tots a favor de l'escola inclusiva!