dilluns, 18 de setembre del 2017

Activitats d'estiu a Riudeperes

A l'estiu, les persones que viuen i que treballen al Centre Riudeperes de Sant Tomàs han pogut fer tot un seguit d'activitats per passar-ho d'allò més bé.

Com cada estiu, tothom ha pogut gaudir d'una remullada a la piscina per fer-se passar la calor. Al centre s'han instal·lat piscines adaptades, aptes tant per a persones més autònomes com per a aquelles amb necessitats de suport més generalitzat. I també s'han fet sortides a les piscines de Santa Eugènia de Berga i de Roda de Ter tres dies a la setmana, tant al matí com a la tarda.

No han faltat les sortides a la platja: Blanes, a la comarca de la Selva, Sant Vicenç de Montalt, al Maresme, i sobretot a Torre Valentina a Sant Antoni de Calonge, al Baix Empordà, on es disposa de diverses cadires amfíbies per a facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

Tampoc no han faltat activitats estivals refrescants com ara la festa de l'escuma, els jocs d'aigua i fins i tot han fet mojitos.

A més, un grup de 5 persones ha anat de vacances al càmping de Palamós, al Baix Empordà, i s'han fet sortides a diferents festes majors de la comarca, a veure cinema a la fresca, a berenar a fora...

Un estiu farcit d'activitats que han gaudit de valent, com mostren aquestes fotos!