divendres, 7 d’octubre del 2016

La Tavella guanya el premi a l’Empresa dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2016

La Tavella va rebre el Premi a l’Empresa dins dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2016 ahir dijous, 6 d'octubre. Amb aquests premis, que es van lliurar a l’Auditori ONCE de Barcelona, l’entitat vol reconèixer la solidaritat i la superació que rep de la societat catalana. 

La Tavella és una empresa social integrada per l’Associació Sant Tomàs-PARMO i la Fundació Viver de Bell-lloc, dues entitats sense afany de lucre que treballen per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

La Tavella es dedica a la producció i comercialització online d’agricultura ecològica i hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Fa lliurament a domicili de cistelles de fruites i verdures ecològiques, i també d'altres productes ecològics. 

Des de l’Associació Sant Tomàs valorem molt satisfactòriament l’obtenció d’aquest premi perquè suposa un reconeixement a un dels nostres objectius, que és la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat.


Mari Pau Navarro, treballadora de La Tavella, i Jordi Llauradó, gerent de La Tavella, reben el premi de l’ONCE de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull