dilluns, 10 d’octubre del 2016

Es presenta el nou Servei d'Atenció a les Famílies i Demandes de Sant Tomàs

Una vuitantena de persones van assistir dissabte passat, dia 8 d'octubre, a l'acte de l'Associació Sant Tomàs-PARMO on es va presentar el nou Servei d'Atenció a les Famílies i Demandes (SAFD), i es va fer una xerrada sobre el patrimoni protegit.

Segons va explicar la responsable del nou Servei d'Atenció a les Famílies i Demandes, Marta Paxau, aquest nou servei vol proporcionar una atenció i valoració única a les demandes externes per a persones de més de 16 anys, i coordinar totes les accions que es realitzen a l'entitat adreçades a les famílies. També s'ocuparà d'atendre les persones usuàries d'un servei que hagin de canviar de servei dins de l'entitat, i de mobilitzar recursos d’informació, formació, orientació i suport a les famílies.

En la primera part, les persones assistents van poder conèixer els aspectes més rellevants del patrimoni protegit, de la mà de l'advocat i adjunt a gerència de l’entitat Som-Fundació Catalana Tutelar Aspanias, Albert Rodríguez i Fernàndez. Aquesta figura jurídica, regulada pel Codi Civil Català, és un dels instruments de protecció econòmica més importants per al col·lectiu de persones amb discapacitat.

L'acte va tenir lloc a l’Edifici El Sucre de Vic i va ser organitzat per l’Associació Sant Tomàs-PARMO, amb el suport de la federació Dincat, Plena Inclusió Catalunya.