dijous, 20 d’octubre del 2016

Els alumnes de l’escola Sant Marc visiten el Centre Ocupacional de Calldetenes

El passat divendres 14 d’octubre els alumnes de 5è de primària de l’escola Sant Marc de Calldetenes van visitar el Centre Ocupacional dins el marc del Projecte de Sensibilització.


El projecte ofereix la possibilitat als alumnes de primària i secundària de les escoles de la comarca d’Osona d’apropar-se i interactuar amb persones amb discapacitat intel·lectual a través de la tasca que es realitza al Centre Ocupacional (CO).

Durant la primera part de la sortida, els alumnes van poder gaudir d’una visita guiada acompanyats per un dels grups de jardineria, que els va mostrar els espais que s’utilitzen per dur a terme les diferents tasques realitzades des de l’àrea de jardineria.



Seguidament, una persona atesa al centre i una educadora van acompanyar als alumnes pel recorregut a l’interior de les instal·lacions, on els van explicar informació general del centre i sobre totes les activitats i feines que s’hi porten a terme.

Després de dinar se’ls van explicar els diferents serveis que té l’Associació Sant Tomàs i se’ls va projectar un vídeo explicatiu del CO.

La jornada va finalitzar amb la mostra dels productes fets pels usuaris del CO.

Des del Centre Ocupacional es mostren molt agraïts per la seva visita i ressalten la importància de donar a conèixer les tasques que realitzen i poder mostrar les seves capacitats.