dijous, 6 d’octubre del 2016

Dincat i Sant Tomàs organitzen un curs de voluntariat gratuït

La Federació Dincat i l’Associació Sant Tomàs - PARMO han programat la quarta edició del curs de voluntariat gratuït, que enguany tindrà lloc el proper dissabte 3 de novembre a les oficines de TAC Osona (C. Sot dels Pradals, 7 de Vic).

La formació va dirigida a voluntaris o persones interessades a iniciar-se en el món del voluntariat en el sector de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’objectiu és donar a conèixer què és i què representa el voluntariat en el sector, reflexionar sobre la missió de la persona voluntària i crear xarxa entre els voluntaris i voluntàries de les entitats de Dincat.

El curs anirà a càrrec de Noemí Cortés, llicenciada en Ciències Polítiques i col·laboradora de Dincat, i José Miguel Almansa, Educador Social i col·laborador de Plena Inclusión.

Les inscripcions es poden realitzar fins al proper 31 d’octubre a través del formulari que us podeu descarregar aquí i el podeu fer arribar a voluntaris@santtomas.cat o de forma presencial entregant-lo a les Oficines Centrals de l’Associació Sant Tomàs.