dilluns, 15 de juny del 2015

Primera Copa de Nocturnes d'Osona!

La Copa de Nocturnes d´Osona està formada per 5 entitats que conformen i vetllen per oferir un nou format de curses de muntanya a la comarca d'Osona, on el principal atractiu és que es porten a terme durant les hores menys acalorades de l’estiu; els vespres o les nits.

La copa consta d’un circuit de curses de muntanya de curta distància en el qual s’implanta la filosofia anomenada amb l'anglicisme “low cost”, oferir un servei de qualitat a un preu assequible (entre 6 i 12€) i atractiu per a tothom, que permeti participar a cada una de les curses.

El campionat constarà de cinc curses diferents que es disputaran al llarg de l’estiu. El calendari amb els llocs on es disputaran són els següents:
  •  20 de juny: Nit Trail l’Ermita a Santa Cecília de Voltregà, organitzada per Espai Rarunning i el Fitness Voltregà. http://www.espairarunning.com/
  • 10 de juliol: 2ª edició de la cursa solidària la Somnàmbula a Roda de Ter i organitzada per l’Associació de Sant Tomàs. www.santtomas.cat
Per poder aspirar a ser guanyador de la copa de nocturnes cal haver participat, com a mínim, a 4 de les 5 curses programades. Les categories que es premiaran seran 1r, 2n i 3r lloc de la categoria masculina, femenina i per equips.

Podeu llegir les bases i reglament de la copa en aquest enllaç:
http://bit.ly/1dAwFHl

La primera de les curses és la Nit Trail de l’Ermita, a Santa Cecília de Voltregà. El recorregut és d’uns catorze quilòmetres, amb sis-cents metres de desnivell positiu i que transcorrerà en gran part per corriols. La sortida esta prevista pel 20 de juny a les 21 hores, però abans, a les 20 hores es donarà el tret de sortida de les curses infantils. El recorregut sortirà del centre del poble cap a l’església de Santa Perpètua per després començar l’ascensió a Sant Martí Xic.

Un cop a dalt els corredors es desplaçaran per començar la baixada per la zona del Racó i descendir planejant fins, de nou, al centre del poble. Es disposarà d’un avituallament situat abans de l’ascens a St Martí. Les inscripcions de la cursa ja es poden fer a través de la pàgina web: http://www.espairarunning.com/

Esperem que aquesta iniciativa tingui bona acollida entre els runners d’Osona i tot Catalunya!

Ens podeu seguir al facebook: http://on.fb.me/1JK0zGM

Periòdicament us anirem informant més detalladament de la resta de curses. 

D’esquerra a dreta (Aina Arboix; La Somnàmbula de Sant Tomàs, Laia Andreu; 2ª Revetlla de la diada, Raül Rota;Trail l’Ermita, Jordi Alsina;La Nocturna Torelló, Jordi Romero; Trail l’Ermita i Jordi Margenet; El bandoler Nocturn).