dimarts, 16 de juny del 2015

L’Associació Sant Tomàs signa un conveni amb la Fundació UE Vic.


* A la fotografia, d'esquerre a dreta, Mercè Generó de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic de Vic, l'Anna Maria Carbonell, vicepresidenta de la Fundació UE Vic, i Toni Ramírez, president de l'Associació Sant Tomàs. 

El conveni està en la línia dels convenis ja signats amb altres entitats esportives de la comarca i que segueixen l’objectiu de facilitar la integració de persones amb discapacitat intel·lectual al món esportiu.

El president de Sant Tomàs, Toni Ramírez amb la vicepresidenta de la Fundació, Anna Maria Carbonell, van signar el passat 11 de juny un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

L’acord no suposa cap cost econòmic per a Sant Tomàs i preveu la creació del Club Car-Fundació UE Vic. Els jugadors i jugadores d’aquest equip tindran el mateix carnet que tots els altres esportistes de la Fundació. L’objectiu és garantir la integració completa dels membres de l’equip al funcionament del club per tal que se sentin partícips de la dinàmica regular. En aquest sentit, l’equip estarà entrenat per tècnics de la Fundació i faran ús de les instal·lacions de la Fundació UE Vic tant per als entrenaments com per als partits amistosos que disputaran.

La UE Vic ha signat també un conveni amb la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic i obre la porta que les tres entitats treballin conjuntament amb altres organitzacions per tal de desenvolupar projectes de responsabilitat social i posa en valor les potencialitats terapèutiques de la pràctica de l’esport i, en concret, del futbol.