dilluns, 9 de novembre del 2009

ELS MONITORS DELS ENCLAVAMENTS DEL TAC ES TROBEN AL MONESTIR


El CET del Tac Osona, dins la secció de serveis industrials, té una xarxa d'enclavaments laborals (equips de treball desplaçats a les empreses) que desenvolupen diversos processos productius en diferents empreses de la comarca. Aquesta línia d'activitat possibilita la integració social i laboral de més de 30 treballadors amb discapacitat, tots amb el suport d'un monitor.

El diumenge 8 de novembre es va convocar als monitors d'aquests enclavaments al monestir de Sant Tomàs, per tal de celebrar una jornada lúdica i a la vegada formativa amb l'objectiu de fomentar-ne la cohesió i l'intercanvi.

Cap el migdia es van incorporar a la jornada les families dels monitors i entre tots es va preparar i assaborir una fantàstica paella. La participació va ser prou important, 32 persones, i la valoració general ha estat satisfactòria, valorant-se principalment el fet d'haver pogut compartir experiències semblants viscudes en emplaçaments diferents. I això ens anima a poder pensar amb una jornada similar pel pròxim any.