dimecres, 18 de novembre del 2009

EL CLUB CAR ORGANITZA LA PRIMERA PANERA SOLIDÀRIA

Aquest any el Club Car, servei d’esport i lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual de l’Associació Sant Tomàs, porta a terme una campanya solidària. Aquesta iniciativa pretén aconseguir més recursos per les activitats de lleure i esport i ampliar el número de persones que en gaudeixen actualment.

Gràcies a les aportacions voluntàries, de productes i serveis, per part d'empreses, comerços i particulas de tota la comarca s'ha muntat una magnífica panera: LA PANERA SOLIDÀRIA DEL CLUB CAR. Més de dos centenars de botigues i empreses ja s'han afegit a la campanya.

Aquesta estarà exposada a la discoteca La Disco, on la nit de Nadal, nit que aquest establiment de oci nocturn dedica des de fa anys a la solidaritat, es farà el sorteig. Per participar-hi, es posaran a la venda tiquets a 1€ que es podran comprar a tots els comerços i empreses col·laboradores . Si esteu interessats en tenir un talonari per vendre, truqueu al 938854184.

El número premiat s’anunciarà la setmana següent a través de la premsa comarcal, del web de Sant Tomàs i a totes les entitats, empreses i botigues col·laboradores.

Amb LA PANERA SOLIDÀRIA podrem aconseguir un millor servei d’esport i lleure per les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca d’Osona.