dijous, 22 de juliol del 2021

Tac Osona incorpora un nou vehicle elèctric compartit a la seva flota

Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, ha ampliat la seva flota de vehicles elèctrics amb la incorporació d’un nou turisme de mobilitat compartida de la cooperativa Som Mobilitat.
 

Aquest nou vehicle 100% elèctric estarà a disposició dels professionals pels desplaçaments laborals en la realització de tasques de neteja i desinfecció.

Aquesta incorporació, que s’emmarca dins del projecte conjunt de cooperació en desinfecció professional especialitzada per combatre la COVID-19, permetrà als professionals de Tac Osona disposar d’aquest vehicle durant deu mesos.


Amb aquest són ja quatre els vehicles elèctrics amb els quals compta la flota de Tac Osona. Tres furgonetes Renault Kangoo ZE amb una autonomia per recórrer 200 km i aquest nou turisme Renault Zoe amb una autonomia de 390 km.


Aquesta nova incorporació dona continuïtat al compromís de Tac Osona per reduir l’impacte mediambiental, reduint les emissions de CO a l’atmosfera i apostant per una mobilitat elèctrica i sostenible. Contribuint d’aquesta manera al compliment de l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.