dimarts, 20 de juliol del 2021

El Centre de formació i inserció laboral Eina col·labora amb el III Congrés d’Inclusio.cat

El Centre de formació i inserció laboral Eina va col·laborar, per segon any, en el III Congrés de l’Acció Social, Inclusió.cat celebrat el 8 i 9 de juliol i organitzat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.


Sis alumnes del centre han col·laborat en el congrés que ha aplegat fins a 400 persones en format presencial i virtual. Van poder col·laborar en la preparació prèvia i durant el desenvolupament del congrés atenent a les persones assistents i ponents. Van preparar de manera prèvia el material que es va entregar als assistents, així com també s’han realitzat tasques de recepció, de control d’accessos als espais, facilitat informació als assistents, regulat l’aforament de les sales i s’han fet tasques de suport administratiu en els espais on es realitzaven les ponències.



Des del centre estan molt contents d’haver col·laborat i haver pogut treballar amb els alumnes competències tècniques i transversals en entorns laborals, brindant als alumnes l’oportunitat de tenir experiència i crear sinèrgies fora de l’aula.