dijous, 22 de juliol del 2021

L'exposició MAGISTRALS arriba a Vic

S'hi podrà veure l'obra guanyadora 2020 de Gerard Pujol, persona atesa al Centre Ocupacional de Calldetenes, fins al 29 d'agost

Aquest dimecres 21 de juliol a les 11 h s'ha inaugurat a Vic l'exposició MAGISTRALS, una mostra de les obres guanyadores del Premi Setba, entre les que s'hi pot veure fins al 29 d'agost l'obra guanyadora de l'última edició "Bona nit" de Gerard Pujol, persona atesa al Centre Ocupacional de Calldetenes.



L'exposició, que està en itinerància per tot Catalunya, és possible gràcies a la Fundació Setba i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i té per objectiu donar visibilitat als artistes amb discapacitat intel·lectual.


La inauguració ha comptat amb la presència de Lluís Cerarols, director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Catalunya Central, Susagna Roura, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vic i Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba. Des de Sant Tomàs hi ha assistit Carme Clarà, directora del Centre Ocupacional de Calldetenes, Anna Freixas, responsable del servei d'art i disseny de Sant Tomàs autèntic.cat i Gerard Pujol, guanyador de l'última edició del certamen i persona atesa al centre.