dimecres, 24 de febrer del 2021

Els serveis celebren el Carnestoltes!

Aquest febrer, diferents serveis de Sant Tomàs han celebrat el Carnestoltes! Malgrat la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19, no han volgut perdre l'oportunitat de disfressar-se i viure aquesta festa plena de disbauxa, amb les mesures de seguretat necessàries. 


A l'Estel tant l'alumnat com el professorat es van disfressar per Carnaval, i ho van celebrar amb grups bombolla, amb desfilada inclosa, música i ball. Petits i grans s'ho van passar d'allò més bé!


Els diferents grups atesos al Centre Ocupacional i els grups de residents a les llars van celebrar tant el dijous llarder com el Carnestoltes, seguint també totes les mesures de seguretat. Veureu a les fotos les disfresses tan originals i es nota que tenien moltes ganes de passar-ho bé!



I al Centre Riudeperes tampoc no es van voler perdre la celebració més esbojarrada! A les fotos podreu veure la varietat de disfresses de Carnaval: semàfors, pallassos, arcs de sant Martí, Olimpíades... I tot i les distàncies, tothom va poder veure les disfresses en la desfilada.

Esperem que l'any que bé ho puguem celebrar encara millor!