dijous, 30 de gener del 2020

Bons resultats dels esportistes del Club CAR al 40è Campionat de Catalunya de natació a Sabadell

El diumenge 26 de gener vuit nedadors del Club CAR de Sant Tomàs van participar al 40è Campionat de Catalunya de natació Special Olympics Acell, que es va celebrar a les piscines de Can Llong de Sabadell.

Els nedadors del CAR van competir en diferents proves (25 i 50 metres crol, 25 metres braça, 25 i 50 metres esquena i relleus masculins i femenins) i van aconseguir uns molt bons resultats. En total, van guanyar 5 medalles d'or, 5 medalles de plata, 6 medalles de bronze i 8 medalles de participació.



En categoria masculina, l’Enric Campdelacreu va aconseguir dues medalles d’or, en els 25 metres crol i en els 25 metres esquena. En Jordi Martinez va guanyar medalla d’or en els 50 metres crol i medalla de plata en els 50 metres esquena. En Jordi Franquesa va guanyar la medalla de plata als 25 metres esquena i medalla de bronze als 25 metres crol. I en Gabi Aregall va aconseguir medalla de participació per la vuitena posició als 25 metres crol i als 25 metres esquena. A més, tots ells van aconseguir la medalla de bronze pel tercer lloc en la cursa de relleus masculins.



En categoria femenina, l’Anna Pueyo va guanyar la medalla d'or als 25 metres crol i la de plata als 25 metres esquena. La Ivet Ramírez va aconseguir la medalla d’or als 50 metres crol i la medalla de plata als 50 metres esquena. L’Anna Molina va aconseguir medalla de plata als 25 metres crol i bronze als 25 metres braça. I l’Imma Campdelacreu va guanyar medalles de participació pel quart lloc als 25 metres braça i pel cinquè als 25 metres crol. A més, totes elles van aconseguir medalla de participació per la quarta posició en la cursa de relleus femenins.



El campionat va comptar amb la participació de 325 nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual de tot Catalunya, Andorra i el País Valencià. Va ser organitzat per la Federació ACELL amb la col·laboració del Club Natació Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell i Special Olympics Catalunya.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL tenen com l’objectiu el foment de la pràctica de l'esport i d'altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com a eina d’inclusió social.