dilluns, 2 de desembre del 2019

Alumnes de l'escola l’Estel se sumen a la campanya “Sabates Vermelles” contra la violència masclista

Aquest passat novembre un grup d'alumnes de l'etapa de transició a la vida adulta de l'escola l'Estel de Sant Tomàs es van sumar a la campanya 'Sabates Vermelles' iniciada per l'artista mexicana Elina Chauvet a Ciudad Juárez, com a acte de denúncia per les dones mortes per violència masclista.


El divendres 22 van pintar sabates de color vermell juntament amb els alumnes d'ESO de l'escola Sant Miquel dels Sants per preparar l'acció.




El dilluns 25 de novembre van participar en les activitats organitzades amb motiu del dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. El matí van gaudir del boníssim esmorzar que van preparar les dones del Casal Claret juntament amb els alumnes del col·legi Sant Miquel, van escoltar la lectura d'un manifest per reivindicar l'eliminació de la violència masclista i van gaudir de l'acompanyament musical dels alumnes del Sant Miquel. L'acte va cloure amb la posada de sabates vermelles per tota la plaça de la catedral acompanyades d'un missatge per recordar totes les víctimes de violència masclista.