dimecres, 27 de novembre del 2019

Aquest Nadal, productes artesans de Mà a mà

Ja es poden trobar a la botiga online d’artesania social de Sant Tomàs Mà a mà els productes de Nadal.

Dissabte passat es va fer a la botiga Abacus Cooperativa del portal de la Rambla de Vic la presentació dels nous productes. Persones ateses al Centre Ocupacional Sant Tomàs que elaboren els diferents objectes van explicar què es pot trobar en el nou catàleg de Nadal: objectes de decoració, joieria, bijuteria, ornaments, papereria...



A més de la presentació, des de Mà a mà es va oferir un taller infantil per fabricar un mòbil decoratiu, en què els nens i nenes que van participar s'ho van passar d'allò més bé i van marxar a casa amb el seu objecte.


Els productes de Mà a mà, a banda de poder-los comprar a la botiga online maama.cat també es poden trobar a les paradetes setmanals als mercats de Vic (dimarts al matí a la plaça Major), de Manlleu (dilluns al matí a la plaça Fra Bernadí) i a la pop up store nadalenca de Sant Tomàs a la plaça Major, 38, de Vic, que ha obert les seves portes aquesta setmana.



Mà a mà és un projecte social de Sant Tomàs que dona visibilitat i posa en valor la feina que fan les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la venda de productes d’artesania. El catàleg de Nadal 2019 es pot consultar a l'Issuu de Sant Tomàs.

Aquest Nadal, si voleu fer regals amb sentit, regaleu productes d'artesania social Mà a mà!