dilluns, 16 de desembre del 2019

Donatiu d’Aigües Vic a Tac Osona pel projecte de capacitació professional “Capaç-i-Tant”


Aquest matí, Aigües Vic ha fet un donatiu per un import de 6.000 euros a la Fundació Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, que aniran destinats al projecte de capacitació professional “Capaç-i-Tant”.

El donatiu s’ha formalitzat en un acte que ha tingut lloc a les oficines de Sant Tomàs amb la participació del president d’Aigües Vic, Jaume Ylla, el gerent d’Aigües Vic, Guillem Treserra, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, el director general, Ricard Aceves, i el director de Tac Osona, Ricard Gorgals. 


El projecte “Capaç-i-Tant” té l’objectiu d’oferir a persones amb discapacitat intel·lectual amb especials dificultats una formació bàsica per poder desenvolupar una feina i per adquirir hàbits laborals que els faran tenir més possibilitats d’inserció laboral. Els Centres Especials de Treball ja ofereixen un assessorament i suport en el lloc de treball a les persones amb discapacitat, a través de monitors i psicòlegs. Amb el projecte “Capaç-i-Tant” aquest suport ja es comença a donar abans de la incorporació, a través d’un itinerari personalitzat que passa per la formació, el treball en xarxa amb els diferents agents que atenen les persones vulnerables i per l'aula de capacitació. A més del suport de monitors, psicòlegs i treballadors socials, en la capacitació els treballadors també reben un suport extra dels monitors-preparadors a l’aula de capacitació.

Des de Sant Tomàs volem agrair a Aigües Vic la seva col·laboració.